Váci Hírnök cikk

Tags

Októberben kézhez kaptuk a Váci Hírnök legújabb, szeptemberi számát...


 

Bartos Krisztián írásából - többek között - világossá vált, hogy "Beköszöntött az ősz a Váci Sport Kft. életében."
Az uszoda vonatkozásában " A vezetőségtől megtudtuk, hogy sikeres nyári szezont zártak. " Gratulálunk ezekhez a szép teljesítményekhez!

"A vendégek a korábbi évekhez képest tapasztalták és díjazták a fejlesztéseket és a jobbító szándékú ötleteket. " (Megjegyzés; Melyek voltak ezek?)

Volt uszodavezetőként, a "korábbi évekhez képest" mondatrészre, a Sportintézmények első évének (2004.)  AZ USZODA, STRAND LÉTESÍTMÉNYBEN
MEGVALÓSÍTOTT FEJLESZTÉSEK, BERUHÁZÁSOK
  című (korábbi pdf) anyaggal szeretnék reagálni. Megjegyezve, hogy 2004-től minden évben történtek hasonló jellegű, mennyiségű és volumenű beruházások, illetve voltak "jobbító szándékú ötletek" a Vendégek érdekében!

Szerencsére a Vác Város Sportintézményei működésének idején sem fogytak ki a szakemberek az ötletekből, (csak néhány ezekből, a teljesség igénye nélkül;  UBXSTRB, SZCSK,  VCSI.Int., I.VSV stb.)  így  a 2004-ben örökölt belépőket és bérleteket a Vendégek és iskolai csoportok igénye szerinti kedvezményekkel, alkalmi kedvezményes bérletekkel és beléptetési rendszerrel egészítették, bővítették ki.
Nem csak egy bérlettel "rukkoltak elő", amelyek Zábó Edina szerint "mára  elavultak és átláthatatlanokká váltak"

A cikk egyéb megállapításait   "tisztább környezet, egyedülálló panoráma, gyönyörű tiszta medencék és kedves alkalmazottak" a TörzsVendégek megítélésére bízom, üdvözlettel: ákos