Vízicsikók I. intergált úszóverseny

Sikeres kezdeményezésnek lehettek résztvevői vagy megfigyelői azok, akik 2011. 04. 30-án szombaton délelőtt az uszodába látogattak.
A Vízicsikók SE I. Integrált Országos Úszóversenyére került sor, ahol az ép és a fogyatékos sportolók együtt versenyezhettek.

Az eseményen készített fényképek megtekinthetőek és letölthetőek...

itt.

Az uszodában szép számú úszó és szurkoló jelenlétében annyi olimpiai, -világ és Eb bajnok, dobogós, világcsúcstartó, egykori és jelenleg is aktív versenyző volt, hogy az csak a vízilabda válogatott egykori edzőmérkőzéséhez mérhető.

A versenyt megnézte és érmeket adott át Gyarmati AndreaVilágcsúcstartó, többszörös EB győztes, olimpiai és VB dobogós úszó kiválóságunk.
Hesz Mihály olimpiai ezüstérmes és mexikói olimpiai aranyérmes váci kajakozó.

Úszott és érmeket osztott Becsey JánosTöbbszörös paralimpiai bajnok, világcsúcstartó  világbajnok
Szintén úszott és a díjkiosztásban  is részt vett Zámbó DiánaPekingi paralimpiai 6. helyezett

Úszott Ráczkó Gitta pekingi paralimpiai 3. helyezett   Baka Dorottya pekingi paralimpiai 9. helyezett
Jelen volt Engelhardt Katalin pekingi paralimpiai 8. helyezett

A verseny a Vízicsikók SE, Mester Géza Elnök és Tagjainak szervezésében, és
a Váci Önkormányzat Sportbizottságának támogatásával jött létre. KÖSZÖNJÜK!

Megköszönjük az Apor V. Katolikus Főiskola tanára Kovács Noémi és tanítványa, valamint a Váci Remete Pince, és a további támogatók segítségét!

Cikk: nyulesteknos200px (Szerk megj.: elnézést, ha valaki bármely felsorolásból lemaradt és/vagy a téves információért.)

...............................................................................................................

Az esemény beharangozója

Vác Város Önkormányzatának támogatásával 2011. 04. 30-án szombaton 09 és déli 12 óra között, a Váci Uszoda 25-ös fedett medencéjében integrált úszóverseny lesz.
Vendégeink  az adott napon 08:45 től körülbelül 12:30-ig csak a 33-as medencét vehetik igénybe. Vízmélysége 2,00-2,20m CSAK ÚSZÓKNAK!

25m
A Vízicsikók SE vizicsikokfavicon úszóversenye a parasport-integrációt hivatott megvalósítani, ahol az egészséges és a fogyatékos sportolók együtt versenyeznek. Az úszókat az IPC (International Paralympic Committee =Nemzetközi Paralimpiai Bizottság) által kialakított kategóriák alapján osztályokba sorolják és az eredményeket a saját időeredmények alapján egy táblázat segítségével állapítják meg.

A versenyen itt lesz Becsey János többszörös paralimpiai bajnok, világcsúcstartó, vb bajnok.
Tudjon meg többet róla:

Források: www.vizicsikok.hu és Becsey János
Cikk: nyulesteknos200px