Jakab Béla a Magyar Labdarúgásért

Három elnöktől vehették át az érmeket a díjazottak

harman.jpg

Az MLSZ - híven hagyományaihoz - vasárnapi közgyűlésén is díjazta a múlt - még közöttünk lévő - a jelen és a jövő kiemelkedő, példamutató labdarúgó-szakembereit. A szövetség ezúttal is három kategóriában adományozta oda a Magyar Labdarúgásért Érdemérmet - a kitüntettettek Joseph S. Blattertől, a FIFA elnökétől, Michel Platinitől, az UEFA irányítójától és Kisteleki Istvántól, a hazai szövetség elsőszámú vezetőjétől vehették át a plaketteket.
A Magyar Labdarúgásért Érdemérem Ezüst fokozatát kapta
Idősebb Dárdai Pál, a Dombóvár edzője, aki labdarúgóként és edzőként egyaránt nagyon sokat tett a vidék futballjáért, s mindkét tekintetben követendő példaként áll a jövő labdarúgói, sportolói előtt.
Illés János, a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője az NB I-es sportszervezetek ügyvezetése terén Siófokon és Kaposváron kifejtett több évtizedes, eredményes munkájáért, amellyel a magyar labdarúgás egyik maghatározó szereplőjévé lépett elő.

 

Jabab Béla vacisport.hu

Jakab Béla, (a képen balról a második) Pest Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke hosszú időn át kifejtett eredményes megyei szövetségi elnökként végzett munkájáért, a régió sportegyesületei érdekében tett erőfeszítéseiért.

A hír forrása: http://www.mlsz.hu/hirek2009.php?itemid=5304
Cikk:

nyulesteknos200px
www.vacisport.hu