KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Vác Város Sportintézményei vezetősége nevében az uszodavezető köszönetét fejezi ki Ványi Lászlóné Képviselő Asszonynak, aki
a sport és az egészséges életmód támogatásának kézzelfogható bizonyítékát adta.

vanyilaszloneVányi Lászlóné a 4-es számú választói körzet képviselője. A körzetében lévő uszoda, strand negyedszázados állapotát és az intézmény anyagi helyzetét ismerve úgy döntött, hogy egyéni képviselői keretéből egy jelentős összeget az uszoda -strand nagy értékű eszköz beszerzésére ajánlja fel.

KÖSZÖNJÜK a felajánlást és KÖSZÖNJÜK mindazoknak a képviselőknek akik mindezt támogatták, támogatják!

Az alábbi előzmények után, a sátorállítással egyidőben a 37. héten partnerünk, a Szelence Kft. beszerelte a képen látható vadonatúj szivattyút.
A szivattyút meghajtó elektromotor bekötését Tóth Zoltán villanyszerelő vállalkozó elvégezte és szeptember 18-án elindult a próbaüzem.
Köszönjük a szakemberek munkáját is!
ujszivattyu_a_rampanszelence szivattyutalpheg

Read More

A felajánlás nyomán megtartott tárgyalások és a sportintézmény vezetőségének egyeztetését követően az uszodavezető egy  uszodavíz forgató, nagyteljesítményű, járókerékhibás, 25 éves szivattyú kiváltását szolgáló, körülbelül nettó 1.3 millió Ft  értékű eszköz beszerzésére vonatkozó lépéseket már meg is tette.

A vonatkozó törvényi és önkormányzati rendeleteknek, előírásoknak megfelelően, meghívásos pályázat útján beérkezett árajánlatokat az önkormányzat illetékes döntéshozó csoportja bírálja majd el, és a berendezés szállítására, beépítésére, beüzemelésére szerződő céget is kiválasztja.

A medencékben, vagy a strandon tartózkodók Vendégeink számára az új eszköz beüzemelése nem okoz észlelhető változásokat, de a működési üzembiztonság növekedése mellett, energiaköltség - megtakarítást is eredményezhet az új szivattyú.


vstrandlogo168px

Cikk: www.vacisport.hu 20100323