Nyílt órák

 
A 2. héten nagy sikerrel lezajlottak az uszodai nyílt órák

Megköszönjük a szülők és nagyszülők részvételét,
valamint az uszodavezetőnek feltett kérdéseiket, visszajelzéseiket!


Tisztelettel meghívjuk az érdeklődő  családtagokat a váci önkormányzati díjmentes úszásoktatásban részesülő iskolák csoportjainak nyílt óráira. A dátum és további tudnivalók a cikk folytatásában, a tovább olvasom gomra kattintva érhető el.
A nyílt órákon az uszoda - strand működésével kapcsolatban kérdéseket tehetnek fel Orbán Ákos uszodavezetőnek, aki a nap folyamán minden egyes csoport szűlői kispadjához igyekszik eljutni.
A 2011. január 10-14. közötti nyílt napokon az érdeklődők medence/testközelből tekinthetik meg a gyerekek uszodai foglalkozását, illetve előmenetelüket.
Az  iskolák uszodai órarendje itt.

A medence térbe - a szennyeződések behordásának elkerülése érdekében - utcai cipővel bemenni nem szabad, ezért  kérjük a tisztelt látogatókat, hogy (strand) papucsot, váltó cipőt vagy  a cipőkre húzható erősebb műanyag zacskót hozzanak magukkal. A pénztárban korlátozott számban vásárolható egyszer használatos cipővédő.

Az intézményben a fűtést a vízből kilépő gyerekek hőérzetéhez igazítjuk, a látogatóknak érdemes könnyű sportos öltözetre vetkőzni, de mindenképpen kerülendő a nagykabát és túl-öltözet, főleg  a medence térben. A könnyű sportos viselet az ajánlott, és kért.