A weboldalról

A VáciSport mindenkihez szól, ezt szimbolizálja az oldal logójában a nyúl és teknős....

A weboldalt az egykori Vác Város Sportintézményei, azon belül is a Váci Uszoda Strand vendégeinek tájékoztatására, 2005-ben hozta létre Orbán Ákos egykori közalkalmazott uszodavezető. Azzal a céllal, hogy segítse a Váci Uszoda és Strand látogatóit, potenciális látogatóit  és az  intézménnyel kapcsolatos tudnivalók távolról is elérhetőek legyenek.
Az eredeti oldalakon található, akkor naprakész több száz cikk, fotók (elérése innen), valamint a Sportintézmények, Uszoda Strand arculati elemei (logók) orbán ákos önként vállalt, szorgalmi feladatként készített szellemi termékei és fizikai munkájának (fotó, gépírás, szerkesztés, tördelés, DTP munka, nyomtatás, pólóra vasalás) eredménye a KÖZ Szolgálatában.

A vacisport.hu domain nevet Orbán Ákos jegyzi. Az egykori névválasztást a Vác Város Sportintézményei alá tartozás > Vácisport indokolta.

A www.vacisport.hu alatt megjelenő oldalak több fejlesztésen mentek keresztül mind a tartalom, mind a megjelenés tekintetében...
 

A VáciSport

 • 2005-2009 között HTML alapon működött. Kezdetben a freeweben díjmentes, majd egyéb fizetős tárhelyen.

 

 • 2010-2011 között Joomla CMS rendszerben biztosított naprakész információkat
  a Váci Uszoda és Strand Vendégeinek, érdeklődőknek.

   

 

 

 • 2011 májusától uszoda és strand vonatkozású információkkal nem frissül.
   
  KÖZLEMÉNY 2011.05.06.
  "Ama nemes harcot megharcoltam,
  futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam."

  Az oldalakat 2011.05.06-tól uszoda strand vonatkozású információkkal nem áll módomban frissíteni! (Ennek okáról a Búcsúzás című cikkben olvashatnak.)

  Nem szeretném az olvasókat tévesen tájékoztatni, ezért bizonyos eddig közölt tartalmak már nem jelennek meg! A Váci Uszodával Stranddal  kapcsolatos friss tájékoztatásért az új uszodavezetőhöz, illetve a Váci Településszolgáltatási Nonprofit Kft-hez fordulhatnak.

  Váci strand

 

 • 2012. júniusában  hackertámadás következtében nem használható.   
  Az utolsó megjelentetett írás, benne a  Vácért Lokálpatrióta cikk

  egyebekkel együtt http://www.vacert.hu oldalán a"Híreink" rovatban elolvasható, illetve az alábbi képre kattintva közvetlenül elérhető!


   

 • 2012 július. A korábbi tartalmak egy részének feltöltése folyamatban van a Drupal tartalomkezelő rendszerbe.
  A weboldal, fennállásának 8. évében, 2012-ben, ismét egy mérföldkőhöz érkezett.  Biztonsági okokból, az előző CMS rendszerről a Drupal tartalomkezelőre váltással.
   

Impresszum / Nyilatkozat
 
Az esetleges nyomdai hibákért, elektronikus kapcsolati problémák miatti információ hiányért, elavult tartalmakért felelősséget nem vállal a szerkesztő, a www.vacisport.hu domain tulajdonosa; Orbán Ákos.
Más weboldalakon, egyéb helyeken megjelent írások tartalmáért és valódiságáért nem felel és szavatol a VáciSport!

a VáciSport mindenkihez szól!